Аромамасла Greenleaf та їх властивості provence-ukraine.com

Аромамасла Greenleaf та їх властивості provence-ukraine.com

З давніх-давен людям знайомі властивості такого чудового природного продукту як ефірна олія. Його використовували як ароматизаційний засіб, а також з лікувальною метою. Ефірна олія в домашніх умовах мала кожна сім'я. Кожне аромамасло має свої унікальні властивості. Для початку уточнимо, що являє собою цей еліксир радості.

Ефірна олія є міксом летючих компонентів, які мають аромат квітів і рослин, з яких їх видобули. Як основу використовують жирніші олії. Вони розчиняють інші види масел, а також використовуються самостійно. Також для розчинення може використовуватися спирт.

Для отримання масел підходять багато рослин цитруси, різні трави, а також квіти. Різні ефірні олії мають різну дію (антисептичну, заспокійливу, підбадьорливу, спазмолітичну).

Існує сім категорій, на які поділяються аромаолії.

Антисептики. Таким маслам притаманний камфорний аромат. Вони мають антисептичну дію і перешкоджають вірусам. Їх використовують для аромалампу, щоб очистити повітря (евкаліпт). Також олія придатна для обробки саден і ран (чайне дерево). Канадська Ялина (Silver Spruce) Greenleaf.

Освіжаючі аромаолії. Для них характерний ефект стимуляції, який сприяє розумовому мисленню та підвищення тонусу тіла (сосна). Також вони є помічниками у боротьбі із проблемами травлення (м'ята). Морська Гавань (Haven) Greenleaf, Спа Джерело (Spa Springs) Greenleaf.

Цитрусові аромаолії. Вони мають яскраву дію, що бадьорить (бергамот). Покращують настрій та сприяють активності (наприклад, ефірна олія апельсина). Особливо важливо те, що такі олії сприятливо впливають на імунітет (ефірна олія лимона). Апельсин та Мед (Orange and Honey) Greenleaf, Цитрусова Самба (Citrus Samba) Greenleaf.

Трав'янисті аромаолії. Благотворно впливають стан фізичний та емоційний. Піднімають настрій і підбадьорюють (ефірне масло розмарину). Дять освіжаючий ефект (ефірне масло базиліка). Розслаблюють напружені м'язи та сприяють кровообігу (ефірна олія чебрецю). Димок Моха (Moss & Mist) Greenleaf, Канадська Ялина (Silver Spruce).

Квіткові аромаолії. Допомагають зняти стресу та розслабитися (ефірна олія лаванди). Знімають головний біль і позбавляють частих змін настрою (ефірне масло ромашки). Рум'янець Піона (Peony Bloom) Greenleaf, Белла Фрезія (Bella Freesia) Greenleaf, Лаванда (Lavender) Greenleaf.

Дерев'яні аромаолії. Викликають почуття спокою та умиротворення. Упорядковують думки (ефірне масло іланг-іланг). Це ефірна олія для сну та релаксації. Хороші для догляду за шкірою сухого типу. Тепло бурштину (Amber Warmth) Greenleaf, Ваніль (Vanilla) Greenleaf, Річкова Фантазія (River Mist) Greenleaf.

Пряні аромаолії. Пікантний приємний аромат допоможе позбутися стресу після роботи. Їхня властивість зігрівати допомагає боротися з інфекціями та застудами (ефірна олія кориці). Грація (Gracious) Greenleaf, Надія (Hope) Greenleaf.

Аромаолії «Greenleaf» доступні у використанні. У домашніх умовах знадобиться аромалампа та кілька крапель олії (наприклад, аромамасла «Greenleaf») для ароматизації простору та потрібного терапевтичного ефекту. provence-ukraine.com

/ефірне масло купити Україна, ефірне масло купити Київ, ефірне масло ванілі купити Україна, купити ефірне масло, масло для аромаламп, ароматерапія/

27.09.2018


Рекомендовані товари

Коментарі 0