Ароматична бібліотека із Франції чи «Осмотека» | provence-ukraine.com

Ароматична бібліотека із Франції чи «Осмотека» | provence-ukraine.com

Osmotheque (осмотека) – це архів парфумерії у Версалі. Це унікальне сховище ароматичних композицій класичних духів (LANCOME Climat (Ланком Клима)), що пробуджують думки та образи з минулого, і сучасних ароматів (D&G L'Imperatrice (Дольче Габана Імператриця), G. ARMANI Acqua di Gio (Армані Аква ді Джі) , Christian Dior J`Adore (Крістіан Діор Жадор), які крокують у ногу з часом Враження та пам'ятні моменти з життя не мають ціни. улюблених парфумів може бути знятий з виробництва.Бабусин духи або татовий одеколон, які дарували теплі моменти, піддаються зміні формули або зовсім зникають.

Є у Франції, де парфумерію обожнюють, спеціальне сховище для ароматів або, тобто бібліотека для парфуму. Осмотека має право вимагати будь-які формули нових ароматів, які виробляються у Франції. Після цього аромат відтворюють для демонстрацій та збереження. Дуже важливим є збереження старих ароматичних композицій. Наприклад, формула CHANEL № 5 (Шанель №5) в яку входить компонент цитраль, що викликає різноманітні шкірні алергії, у зв'язку з чим його застосування зведено до мінімуму. Аналогічна ситуація із класичним парфумом Mitsouko Guerlain.

Завдання парфумерів – максимально залишити у схоронності класичний характер аромату парфумів, які виробляються в наш час. Але оригінали можна спробувати тільки в осмотеці. Якори, які пов'язані з пам'яттю нюху, були відтворені знаменитими парфумерами. Дехто з них працював на правах волонтера! Відвідати це унікальне місце можна лише за попереднім записом. Буває, що деякі аромати їздять світом і видаються на виставках.

Представлені зразки парфумерії в осмотеці демонструють нам прагнення парфумерів об'єднати компоненти, які у природі далеко один від одного, показати їх гармонійне звучання.

В інтернет магазині «Le Petit Provence» Ви маєте можливість замовити парфуми онлайн як класичні, так і новинки парфумерії. Вас приємно здивує ціна та стійкість парфумів! provence-ukraine.com

/купити духи, Київ, Гуляй Поле, Одеса, Лубни, Ірпінь, Баришівка, Полтава, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Бердянськ, Скадовськ, Херсон, Стрий, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Рівне, Мукачево/

13.07.2017

Рекомендовані товари

Коментарі 0