Парфуми і знак зодіака | provence-ukraine.com

Розглянемо конкретніше, які парфуми (parfum) підходять кожному з дванадцяти символів.

Овен. Це вогненний знак. Його представники є шанувальниками неординарних яскравих ароматів. Жінки люблять виділитися з натовпу і віддають перевагу досить різким, насиченим, важким і несолодким духам (parfum). Також Овни часто використовують парфуми-унісекс. Для цього знаку зодіаку аромат має велике значення. Вони люблять носити дорогі, вишукані та навіть унікальні парфуми. Серед них зустрічаються колекціонери та парфумери. Їх вибір це: CHANEL Egoiste Platinum (Шанель Єгоїст Платинум), Guerlain Shalimar Ode a la Vanille (Герлен Шалімар оде ела ваніла).

Тілець. Запахи квітів та трав для тільців є найулюбленішими. Почесне місце займає неординарний та багатогранний бергамот, який дає відчуття легкості та безтурботності. Якщо потрібно купити духи чоловічі на подарунок для Тельця, то потрібно звернути увагу на ароматичні композиції, що включають деревні ноти, пом'якшені ваніллю, а також іланг-ілангом. Жінки люблять безтурботні сексуальні квіткові парфуми (parfum). Деякі з фаворитів Тельців це: Christian Dior Fahrenheit (Крістіан Діор Фаренгейт), Givenchy Ange Ou Demon Le Secret (Живенші Ангели та демони ле сикрит).

Близнюки. Це повітряний знак, що характеризується мінливістю. Людям під цим знаком важко зробити вибір на користь того чи іншого парфуму. Їм підходять цитрусові парфуми, і навіть зелено-пряні духи. Близнюки активно цікавляться новинками парфумерії. Якщо потрібно купити парфуми на подарунок для Близнюка, то найкращим вибором буде новий життєрадісний аромат. Наприклад: G. ARMANI Acqua di Gio (Армані Аква ді Джіо), Escada Into the Blue (Ескада Інто Зе Блу).

Рак. Це вразливі та чутливі натури. Вони романтичні, ніжні та мрійливі. Оскільки Рак - це водний знак, то перевага надається водним ароматам з морськими акордами. Квітково-фруктові парфуми – номер один для людей, які народилися під цим знаком. Рекомендуються такі парфуми (parfum) як: LANVIN Eclat d'Arpege (Ланвін Еклат), KENZO L'Eau par Kenzo men (Кензо Ля пар Кензо Мен).

Лев. Вражаюче життєрадісні та енергійні натури Леви. Як наслідок їх улюблені духи (parfum) наділені яскравістю, іскристістю та соковитістю. Насичені квіткові аромати (часто з нотами нарцису). Це любителі розкішної парфуми в красивому, вишуканому дизайні упаковки. Їхній вибір зупиняється на Donna Karan Be Delicious Fresh Blossom (Донна Каран Бі Делішіс Фреш Блоссом), Dolce&Gabbana The One Gentleman (Дольче Габана Зе ван Джентелмен).

Діва. Скромний знак зодіаку. Його представники не люблять виділятися та вибирають спокійні класичні парфуми (parfum) з нотами білої лілії, свіжої зелені ялівцю та пахощів кольорів фрезії. Також не на останньому місці шипрові парфуми та екзотичні парфуми. Їхні улюбленці Chloe Chloe (Хлое Хлое) та Calvin Klein Euphoria Men (Кельвін Кляйн Ейфорія Мен).

Терези. Приналежність до повітряної стихії впливає вибір духів. Терези – шанувальники ненав'язливих ароматів з квітковими нотами та солодкуватими фруктовими шлейфами. Часто у їх колекції зустрічаються східні парфуми. Найбільш популярні бренди для Терезів: Paco RABANNE 1 Million (Пако Рабане Ван Мільйон) та FENDI Fendi (Фенді Фенді).

Скорпіон. Народжені люди під цим знаком є ​​сильні особи. Для них найбільш прийнятними є парфуми (parfum) з цитрусовими нотками на початку та ніжними квітковими нотками в базі. Рекомендуються аромати Gucci Flora by Gucci (Гучі Флора бай Гучі) та DAVIDOFF Cool Water (Давідоф Кул Вотер Мен).

Стрілець. Народжені під цим знаком особистості найчастіше оптимістичні та веселі. Їхній характер добре підкреслюють незвичайні, яскраві з багатогранним звучанням аромати. Вони люблять увагу та компліменти. Стрільці вибирають часто Tom Ford Tom Ford for Men (Том Ford Fomen) і Hugo Boss Hugo Woman (Х'юго Бос Х'юго Вумен).

Козеріг. В ароматах для представників цього знака обов'язкові ноти міцної шкіри, тютюну, з терпким смаком. Козероги відрізняються відповідальним підходом до всього та вибирають сильні, насичені духи. Наприклад, аромати Christian Dior J`Adore (Крістіан Діор Жадор) та Paco RABANNE 1 Million (Пако Рабане Ван Мільйон).

Водолій. Під цим знаком народжені поціновувачі свободи та незалежності. Для них оптимальним є елегантний парфум. Всі аромати, які нагадують вітер, море та свободу, будуть придатними для Водоліїв. Такі духи як Armand Basi In Blue (Арманд Басі ін Блу) та Lanvin Rumeur 2 Rose (Ланвін Румер Роуз 2).

Риби. Для ніжних натур, що народилися під знаком Риби, ідеальним вибором будуть аромати з водяними квітами, витонченою фрезією, запашною орхідеєю. Вони віддають перевагу як ніжним духам, так і більш насиченим і густим. Особливу увагу вони приділяють духам Versace Versus (Версаче Версус) та Givenchy Givenchy Play (Жівенші Плей). provence-ukraine.com

/купити парфуми Київ, купити парфуми Харків, купити парфуми ціна, купити парфуми, купити парфуми Бориспіль, купити парфуми недорого, купити чоловічі парфуми, замовити парфуми онлайн, «Le Petit Provence», купити цитрусові парфуми, купити духи Дніпро, купити духи унісекс , купити парфуми Житомир, купити духи стійкі, купити духи 2018, купити духи тестер, купити духи Кропивницький, купити духи Миколаїв/

07.09.2018

Рекомендовані товари

Коментарі 0