LANVIN Eclat d’Arpege (Ланвін Еклат) | provence-ukraine.com

LANVIN Eclat d’Arpege (Ланвін Еклат) | provence-ukraine.com

Французький будинок високої моди LANVIN було створено Жанною Ланвін. У ньому втілюються розкіш, багатство та стиль французьких модників. Одяг, аксесуари та парфум цього будинку наповнені вишуканістю. Чоловічі та жіночі парфуми LANVIN сміливі, витончені, покриті шармом з'єднання класики та авангарду. На окрему увагу заслуговують жіночі аромати. Вони п'янять чуттєвим дотиком та яскравими емоціями.

Перший аромат від LANVIN з'явився тисяча дев'ятсот двадцять сьомого року. Це були жіночі парфуми Arpege (Ланвін Арпеж). Цей парфум був народжений під впливом жіночої краси та ніжності. Парфумери намагалися передати за допомогою парфумів всю палітру почуттів, які переживає жінка. Карін Дюбрель - парфумер, який створив цю неперевершену тонку композицію з диких квітів вистелених свіжою росою, що бадьорить, раннього ранку. LANVIN Eclat d’Arpege (Ланвін Еклат) – духи, що проходять крізь вічність, дарують енергію сонця та гармонію. Недарма навіть після вісімдесяти років цей парфум залишається візитною карткою LANVIN.

Як сонячне світло навесні свіжого ранку легко і делікатно проступають зелено-квіткові нотки бузку. Їхню гру гармонійно підтримують ноти листя сицилійського лимона, іскрячись цитрусовими бризками. Фруктове забарвлення Eclat d’Arpege (Ланвін Еклат) у серцевих акордах набуває блиску та насиченості завдяки витонченим нотам червоного півонії, гліцинії, зеленого чаю, персикових кольорів та османтусу. Завершальні ноти бурштинової амбри, мускусу та ліванського кедра м'яко огортають теплою пеленою ідилії витонченості.

Парфум LANVIN Eclat d’Arpege (Ланвін Еклат) майстерно виражає та підносить тонкі нюанси жіночності: безпосередність, красу, чарівність, пристрасть. Аромат підкреслить всі переваги при носінні як вдень, так і у вечірній час. Eclat d’Arpege (Ланвін Еклат) гарний для всіх сезонів, а влітку особливо. Власниця таких парфумів буде чудова і в офісі, і на романтичному побаченні. Інтернет магазин «Le Petit Provence» надає можливість спробувати чарівну дію LANVIN Eclat d'Arpege (Ланвін Еклат) у кожному місті України (Київ, Дніпро, Запоріжжя, Бровари, Ужгород, Полтава, Луцьк, Баланівка, Ковель, Івано-Франківськ, Житомир, Нікополь, Львів). Купити масляні парфуми (parfum) та відкрити всі переваги аромату може кожен. Зручний оригінальний формат флаконів та упаковка підійдуть як варіант для подарунка/provence-ukraine.com.

                                                                                                                                                                                                                                    

30.06.2017

Коментарі 0