Тестери парфумів та їх призначення | provence-ukraine.com

Тестери парфумів та їх призначення | provence-ukraine.com

У кожної жінки свій підхід до того, як купити парфуми (parfum) та критерії їх вибору. В ідеалі експерти пропонують мати в арсеналі кілька ароматів. Парфумерні бренди невтомно працюють над новими екземплярами, які вражають оригінальністю та достатком різноманітності. Легко загубитися у світі ароматів. Телевізійна реклама, бігборди, модні журнали, соціальні мережі кричать, кожна жінка зобов'язана купити парфуми певної марки. Як за таких умов знайти свій аромат не купуючи все поспіль? Паличкою-виручалочкою стануть парфуми тестер (тобто духи пробник).

Купити парфуми тестер – це як провести попередню дегустацію парфуму. Для всіх нових ароматів випускаються пробники парфумів (parfum) для того, щоб споживачі могли ознайомитися з парфумом. Зазвичай вони стоять на вітрині, щоб клієнти могли випробувати парфуми на своїй шкірі та визначити, який аромат підходить та його стійкість. Купити парфуми тестер в інтернет-магазині варто з тих самих причин.

Багато суперечок навколо якості парфумів у тестері. Кожен виробник, який дбає про свою репутацію, випускає у пробнику виключно якісний продукт, але за нижчою ціною. Це досягається за рахунок застосування простого флакона та відмови від традиційної упаковки тестера парфумів. Оскільки пробники створюються для привернення уваги, немає сенсу змінювати вміст, тим паче що це невигідно з економічної точки зору.

Зовнішній вигляд тестера парфумів залежить від рішення кожного окремого виробника. Часто на пляшці навіть немає кришки. Не варто хвилюватися з приводу збереження аромату. Деякі бренди не комплектують навіть стандартний варіант флакона. Наприклад, ESCENTRIC MOL. Molecule 01 (Ексцентрик Молекула 01) чи MONTALE Dark Purple.

Часто як духи тестер можуть бути використані стандартні парфуми з пошкодженою упаковкою (розірваною або пом'ятою).

Є кілька причин, щоб купити тестер духи. Наприклад, хочеться купити парфуми високої якості, але з нижчою ціною. Якщо зовнішній вигляд пляшечки та бренд не мають значення, а цікавить виключно вміст.

У жодному разі не варто купувати парфуми тестер на подарунок! Варто пам'ятати, що пробник існує лише для проби аромату.

В інтернет-магазині на сайті «Le Petit Provence» можна купити парфуми пробники всіх представлених ароматів (духи жіночі та популярні духи чоловічі). Таким чином, Ви зможете оцінити стійкість аромату, його якість та підібрати свій парфум. provence-ukraine.com

/Купити духи Київ, купити духи 35мл, купити духи Україна, купити духи 50мл, купити духи на осінь, купити духи Львів, купити духи Рівне, купити духи унісекс, купити духи Житомир, купити духи Вінниця, Купити духи Кропивницький, купити духи Фастів, купити парфуми недорого, купити парфуми Бориспіль, купити парфуми ціна, жіночі парфуми кращі/

13.09.2018

Рекомендовані товари

Коментарі 0