Вибираємо парфуми по типу темперамента | provence-ukraine.com

Вибираємо парфуми по типу темперамента | provence-ukraine.com

Кожна жінка, зробивши ревізію на туалетному столику, виявить кілька флаконів парфуму, які не використовує. Такі парфуми зазвичай куплені під впливом імпульсу, за порадою подруги або кимось були подаровані. В результаті жіночі парфуми припадають пилом на полиці, тому що не підходять володарці. Щоб правильно купити парфуми, слід враховувати одночасно кілька факторів: манеру одягатися, кольоротип і темперамент жінки.

Сангвініки – неймовірно позитивні та оптимістичні особистості. Вони відкриті до спілкування та енергійні. Для деяких їх іноді характерна легковажність. Для них підходящим буде парфум насичений водними нотами, яскравими цитрусами, що бадьорять, які підкреслюють легкість і безпосередність. Також не зайвими будуть хвойні, свіжі аромати, але не різкі. Для надання гармонійності образу сангвініка ідеальні парфуми з сандалом, спокійним абонг-ілангом, лавандою, що утихомирює. Найбільшими шанувальниками ароматів унісекс є саме сангвініки. Elizabeth Arden Green Tea (Елізабет Арден Грін Ті), D&G L’Imperatrice (Дольче Габана Імператриця)

Флегматики відрізняються зайвою вдумливістю, врівноваженістю та старанністю. Вони не поспішають і віддають перевагу розміреності. Такі особи вміють терпіти і на них можна покластися. Аромат для сангвініка теж має бути спокійним, плавним та м'яким. Це парфуми з деревним ароматом, у якому вгадуються ноти моху, загадкового уда, ароматної смоли та знайомого пачулі. Для важливих подій вони використовують шипрові аромати чи елегантні фужерні аромати. Іноді вибір може зупинитись і на квіткових ароматах, але не часто. CHLOE L’Eau de Chloe (Хлое лео де хлое), LACOSTE Pour Femme (Лакост Пур Феммі)

Холерики – це згустки некерованої енергії. Вони імпульсивні, рвучкі та неврівноважені. Іноді такі люди можуть бути трохи дратівливими або навіть агресивними, коли їх плани порушуються. Але з іншого боку вони неймовірно цілеспрямовані та захоплені будь-якою цікавою для них справою. Духи для холериків насичені спеціями, амбровими нотами та динамічним цитрусом. Giorgio Armani Mania (Джорджіо Армані Манія), Guerlain Shalimar Ode a la Vanille (Герлен Шалімар оде ела ваніла).

Меланхоліки – ніжні, мрійливі особи. Вони закриваються від інших, але доброзичливі та позитивні. Це романтична натура. Меланхоліки вибирають парфум із легкими невагомими нотами кольорів. Для підняття настрою їм варто скуштувати смачні солодощі, наприклад, ваніль, корицю, праліну. Солодощі дарують щастя та гарний настрій. LANVIN Eclat d’Arpege (Ланвін Еклат), Versace Bright Crystal (Версаче Брайт Кристал)

І, звичайно, не треба забувати, що темпераменти бувають змішаними. Щоб правильно купити парфуми, потрібно враховувати всі особливості та звички людини. provence-ukraine.com

/духи недорого, Київ, Житомир, Бориспіль, Харків, Дніпро, Буча, Кривий Ріг, Вінниця/

06.11.2018

Рекомендовані товари

Коментарі 0